BASIN ODASI

Ziraat Bankası, Global Retail Banking Awards “En İyi Data Analitiği Kullanımı” Ödülünü Kazandı

Ziraat Bankasında gerçekleştirdiğimiz “Operasyonel Segmentasyon ve Hizmet Kalitesi Standardizasyonu” projesi, Retail Banker International tarafından 11 Mayıs tarihinde Londra’da düzenlenen “2017 Global Retail Banking Awards” organizasyonunda “En İyi Data Analitiği Kullanımı” ödülünü kazandı.

Nitelikli verinin anahtarı: AIMS

Günümüzde veri, iş dünyası için hiç olmadığı kadar önemli bir hale geldi. Verilerini doğru şekilde analiz eden ve yöneten şirketler ve kurumlar, müşterileri ile kurdukları bağı sağlamlaştırabiliyorlar. AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri, bu verileri işleyip, yöneterek şirketlerin ve kurumların karar alma süreçlerini hızlandırmayı hedefliyor

26.03.2018

Kapsamlı eğitimlerle analitik projelerin devamlılığı sağlanıyor